Κανονισμοί

ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΟΣ:

Στο Secret Luxury Villas σεβόμαστε την ιδιωτικότητα των επισκεπτών  μας και φροντίζουμε για την ασφαλή διαμονή τους. Μετά την άφιξή σας θα είμαστε στη διάθεσή σας αν χρειαστείτε κάποια βοήθεια.

Οικογενειακό περιβάλλον, άμεση εξυπηρέτηση, σύγχρονες παροχές, άνεση και καθαριότητα καθιστούν τη διαμονή μία μοναδική εμπειρία.

Ο παρών οδηγός έχει συνταχθεί με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Παρακαλούμε όπως αφιερώσετε λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας, διαβάζοντας τις χρηστικές του πληροφορίες.

 

ΑΦΙΞΗ – ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ – ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΕΩΣΕΙΣ

Check in : Από 15:00 έως 21:00

Check out : Από 08:00 έως 11:00

Υπάρχει δυνατότητα παράτασης παραμονής μέχρι τις 18:00, με προϋπόθεση την έγκαιρη ενημέρωση της υποδοχής για τον έλεγχο διαθεσιμότητας και με επιπλέον επιβάρυνση 50% επί της ημερήσιας τιμής χρέωσης. Για αναχώρηση μετά τις 18:00 η αντίστοιχη επιβάρυνση ανέρχεται στο 100% της ημερήσιας τιμής χρέωσης.

 

ΧΩΡΟΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ

Το κατάλυμα διαθέτει ιδιόκτητο υπαίθριο χώρο στάθμευσης. Για την ασφάλεια της περιουσίας σας ο υπόψη χώρος καλύπτεται από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης.

 

ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΖΩΑ

Αγαπάμε τα κατοικίδια αλλά δε μπορούν να φιλοξενηθούν καθώς δε διατίθεται προς το παρόν ειδικός χώρος για τους αγαπημένους μας φίλους.

 

ΚΑΠΝΙΣΜΑ

Το κάπνισμα δεν επιτρέπεται στους εσωτερικούς χώρους του καταλύματος.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΩΜΑΤΙΩΝ

Τα καταλύματα καθαρίζονται ανά τέσσερις ημέρες και οι υπηρεσίες δωματίων παρέχονται από τις 10:30 έως τις 14:30 κατόπιν συνεννόησης. Σε περίπτωση μη σχετικής επιθυμίας παρακαλούμε όπως  ενημερώστε.

 

ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Με την άφιξη σας παραλαμβάνετε τη μαγνητική σας κάρτα. Πλησιάστε την κάρτα στην ειδική υποδοχή στην είσοδο της βίλλας και μόλις ακούσετε τον ήχο απασφάλισης σπρώξτε την πόρτα . Κατά την είσοδό σας στη βίλλα, τοποθετήσετε την υπόψη κάρτα στην αντίστοιχη καρτο-υποδοχή, προκειμένου να ενεργοποιήσετε το ηλεκτρικό κύκλωμα της βίλλας (το ψυγείο σας λειτουργεί ανεξάρτητα). Κατά τις εξόδους σας κρατήστε μαζί σας την κάρτα σας, γιατί θα τη χρειαστείτε για την επανείσοδό σας στη βίλλα.

 

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ

Ενεργοποιείται και απενεργοποιείται με ειδικό τηλεχειριστήριο που παραλαμβάνετε κατά την άφιξη.

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Η κεντρική είσοδος των καταλυμάτων ανοίγει με δικό της τηλεχειριστήριο χωρίς να χρειαστεί να κατεβείτε από το αυτοκίνητο ή με την μαγνητική κάρτα εισόδου την οποία πρέπει να την παρουσιάσετε στην ειδική υποδοχή που υπάρχει στην πόρτα των πεζών. 

 

ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ

Ρυθμίστε κατά βούληση τη θερμοκρασία του χώρου σας με την χρήση των κλιματιστικών.  Επισημαίνεται ότι, τα εξωτερικά κουφώματα φέρουν μαγνητικές επαφές και ως εκ τούτου αν κάποιο τζάμι είναι ανοικτό ο κλιματισμός δεν λειτουργεί.

 

ΤΖΑΚΙ

Μετά το άναμμα των ξύλων και για την καλύτερη λειτουργία της ενεργειακής εστίας θα πρέπει να κατεβάζετε το προστατευτικό πυρίμαχο τζάμι. Τονίζεται ότι, με ανοικτή την εστία υπάρχει απώλεια θερμότητας, αυξημένος κίνδυνος πυρκαγιάς και ζάλης (σε περίπτωση υπερβολικής κάπνας). Ο χώρος είναι εξοπλισμένος με ανιχνευτή καπνού για την ασφάλειά σας. Παροχή επιπλέον των παρεχόμενων ξύλων, κατόπιν σχετικής ενημέρωσης. 

 

ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ

Δεν χρειάζεται να κάνετε κάποια ενέργεια, καθώς το κατάλυμα έχει πάντα ζεστό νερό απλά θα περιμένετε λίγη ώρα μέχρι να έρθει.

 

Wi-Fi

Όλες οι βίλλες είναι εξοπλισμένες με ανεξάρτητα Wi-Fi Router. Ο κωδικός για την ασύρματη σύνδεσή σας βρίσκεται σε έντυπο που παραλαμβάνετε κατά την άφιξή σας. 

 

ΤΙΜΑΛΦΗ

Χρησιμοποιήστε το χρηματοκιβώτιο που υπάρχει στην ντουλάπα του ενός εκ των δωματίων, για τη φύλαξη πολύτιμων αντικειμένων σας.

 

ΛΟΙΠΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ

Ύπαρξη έξτρα κλινοσκεπασμάτων (παπλώματα – σεντόνια – μαξιλαροθήκες – παπλωματοθήκες – πετσέτες – πετσέτες πισίνας ) καθώς και μαξιλαριών στην ντουλάπα. Δυνατότητα πλυσίματος – σιδερώματος. Δυνατότητα ανάπτυξης παρκοκρέβατου (δωρεάν, αλλά απαιτείται προηγούμενη ενημέρωση).

 

ΒΛΑΒΕΣ

Σε περίπτωση που εντοπίσετε κάποια βλάβη στον εξοπλισμό του καταλύματος, παρακαλούμε να μας το αναφέρετε προκειμένου να διορθωθεί άμεσα.

 

ΠΙΣΙΝΑ

Την χρησιμοποιείτε με δική σας ευθύνη και σύμφωνα πάντα με τους κανονισμούς.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΠΙΣΙΝΑΣ:

 • 1. Ωράριο Λειτουργίας: 10:00 – 20:00.
 • 2. Πριν τη χρήση της πισίνας πρέπει να χρησιμοποιείτε τα ντους.
 • 3. Η χρήση της πισίνας γίνεται μόνο με μαγιό. Δεν επιτρέπεται μπάνιο με ρούχα ή παπούτσια.
 • 4. Δεν επιτρέπεται η κατανάλωση φαγητού και ποτού εντός της πισίνας.
 • 5. Παιδιά κάτω των 12 ετών πρέπει να συνοδεύονται μέσα στην πισίνα και στο χώρο αυτής.
 • 6. Απαγορεύονται τα κατοικίδια ζώα στην πισίνα.
 • 7. Δεν επιτρέπονται το τρέξιμο, οι βουτιές και οι μπάλες στο χώρο της πισίνας.
 • 8. Μπείτε στην πισίνα 3 ώρες μετά το φαγητό ή την κατανάλωση αλκοόλ.
 • 9. Απαγορεύεται αυστηρά η είσοδος σε όσους δεν γνωρίζουν κολύμβηση.
 • 10. Απαγορεύεται η είσοδος στη πισίνα σε όσους έχουν ανοιχτές πληγές σε άτομα επιληπτικά ή σε άτομα που πάσχουν από μεταδοτική νόσο ή ίωση.
 • 11. Για αποφυγή τραυματισμών επιτρέπονται ΜΟΝΟ πλαστικά ποτήρια – πιάτα.

 

Η διεύθυνση του καταλύματος διατηρεί το δικαίωμα διαφοροποίησης των πληροφοριών του παρόντος εντύπου οποιαδήποτε χρονική στιγμή.